بهار، عشق، طبیعت…

درود

یکی دو روز نیستم، دارم میرم دل به طبیعت بزنم و…

هوا توی رشت خیلی عاشقانه شده جای همه خالی…

تا یکشنبه بر می گردم به ورد پرس…

حافظ هم میگه:

نشاط و عیشو جوانی چون گل غنیمت دان/که حافظا نبود برسول غیر بلاغ

تا به زودی…

6 پاسخ

  1. 1. رفتی و رفتن تو آتش نهاد بر دل…
    2. سفرت به خیر امّا/تو و دوستی خدا را/چو از این کویر وحشت/به سلامتی گذشتی/به شکوفه ها، به باران/برسان سلام ما را!
    جــــــات خالی بود، دنیای تجرد هم عالمی داره سلامت رو هم به همه(باران که نیومد، شکوفه اومد ولی زود رفت،) رسوندم گفتن چرا صورتی نیومد ؟! مخلصیم آقا مخلصیم

  2. +با نظرت درباره زبان بودن ِ گیلکی موافقم. دلائلم رو اونجا نوشتم که دعوت می کنم سر ِ فرصت بخونی رفیق (به خانوم سلام برسون).
    الان میام بخونم ببینم چی نوشتی، سلام هم می رسانیم

  3. خوش بگذره.
    اگه خدا بخواد و خلق خدا بذاره همیشه خوش میگذره! جات خالی خوش هم گذشت

  4. با بهترین آرزوها
    بهار در راه است و همه جا در گیلان جان ما سبز و دل انگیز…
    خب وقتی همه جا سبز و دل انگیز هست بی مورد نیست درباره پست پیش تر که در مورد ترش تره بود یه توضیح به بعضی از دوستان بدهم البته با کسب اجازه از کاوه عزیز (سردبیر محترم لابدان)
    تره در ادبیات گیلک به غذا هایی گفته می شه که توش از سبزی خاصی استفاده بشه.
    1- چووآش تره: ترکیبی از سرشاخه های گیاه اشکنه که از نظر پخت مانند همین ترش تره هست با این تفاوت که خشک و بدون آب هست و توش آرد نمی ریزند. البته گاه به جای آرد (اگر خورشتی آرد بخواد) دانه برنج را خیس کرده و توی نمکیار می سایند و به جای آرد استفاده میکنند که به غذا خوشمزگی خاصی می ده.
    2- ناز تره: که به یک نوع سبزی وحشی که بهش آب تره (یا سه چکه واش که باهاش مرغ ترش هم درست می کنن) می گن درست می شه که مانند شماره یک پخته می شه.
    3- گیاهی در گیلان رشد میکنه که به دلیل داشتن اسید اکسالیک ترش هست، با این گیاه هم خورشتی درست میکنن که چون ترش هست ترش تره بهش میگن که دستور پختش با ترش تره مورد بحث ما فرق می کنه.
    یه نکته: یادمون نره بعضی غذاها در هر گوشه ی ایران جان ما، پخت میشه و بر حسب صلیقه و ذائقه روش پخت، گاه مواد افزودنی متفاوتی دارند.
    هنر آشپزی یک بخش جدایی ناپذیر فرهنگ هر قوم هست و گاه مراسم همراه هم بسیار دیدنی و جالب، گذشته از اینکه بسیاری از گیاهان دور بر ما بسیار بسیار مفید و دارویی هستند و هر ملتی هر آنچه در دست رس دارند با آن فرهنگ معماری و خوراکی خود را می سازند.
    سربلند باشید و پیروز
    دمت گرم ولی ای کاش توی پست ترش تره می نوشتی، به هر حال اطلاعات کاملی بود

  5. اساسی خوش به حالت شده ها
    ای روزگار جوانی کجایی که یادت به خیر
    مگه چند سالته تو؟! در مورد اساسی خوش به حالم شده… آره بد جور

  6. حالا من این روزا اعصاب ندار
    بقیه میرن حال میکنن
    حسود هرگز نیاسود

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: